Fascination About verificare istoric auto

Distribuie Verificarea istoricului unui vehicul este cel mai significant lucru pe treatment trebuie sa-l faci inainte de a cumpara un autovehicul rulat.

Aceasta serie de cifre si litere poate fi gasita pe diferite componente ale masinii, de la sasiu si caroserie, pana la motor si documentele de inmatriculare ale vehiculului.

Jumătate din mașinile aduse în România, puse la vânzare, au probleme: "Cifrele ar trebui să dărâme mitul că mașinile treatment vin de afară au fost folosite de bunicuțe sau doctori". Care sunt mărcile cu cele mai multe nereguli și cum pot fi evitate.

VIN nu este introdus Dacă numărul de șasiu nu este introdus, kilometrajul este o aproximare statistică bazată pe algoritmul AUTOkm cu o fiabilitate de 95%.

Seria sasiului ofera informatii despre identitatea unica a vehiculului si poate dezvalui daca masina a fost implicata in accidente sau alte probleme majore.

Pentru masinile aduse din alte tari, istoricul daunelor poate fi verificat prin intermediul serviciilor similare oferite de autoritatile auto din acele tari.

Verificați întotdeauna seria de șasiu/numărul VIN înainte de a cumpăra un vehicul pentru a evita riscuri și pericole, cum ar fi:

Verificarea kilometrajului unui autoturism second hand este un pas esential inainte de a confront o achizitie. Acest part te ajuta sa eviti sa cumperi o masina cu probleme ascunse si sa iei decizii intelepte in privinta investitiei tale.

Cand vine vorba de achizitionarea unui vehicul next-hand, verificarea codului VIN joaca un rol de maxima importanta in procesul decizional.

Necesită un echilibru delicat între spațiu, siguranță și confort, fără a Malesționa considerațiile economice

Daca sunt mai mai multe informatii multe poze disponibile si acestea au fost facute in perioade diferite, acest lucru poate sugera ca masina a fost pusa in vanzare de mai multe ori, de catre acelasi proprietar sau de catre proprietari diferiti.

FAQ Ce este seria de șasiu/numărul VIN? Este o secvență de seventeen caractere care identifică un anumit vehicul și este unică pentru fiecare vehicul. Seria de șasiu este CNP-ul vehiculului, similar cu ceea ce este ADN-ul pentru oameni. Numărul este atribuit de producătorul vehiculul și îi identifică marca, modelul, anul de producție, precum și istoricul vehiculului și altele day tehnice. Este folosit pentru toate tipurile de vehicule. Sistemul de marcare a vehiculelor cu o serie este compatibil standardul internațional ISO 3779-1983 și funcționează din anii 1980.

Prin intermediul acestui cod, poti afla daca masina a avut accidente ascunse, daca a suferit daune majore sau alte probleme treatment ar putea afecta siguranta sau performanta acesteia.

Te rugam sa tratezi informatiile ca indiciu si sa verifici actualizarea lor cu institutiile abilitate (inclusiv departamentele de politie) sau cu experti independenti. Nu uita - daca vehiculul pe treatment il verifici a fost raportat furat, te rugam sa te adresezi de urgenta politiei. Poti contribui la recuperarea masinii si pedepsirea faptasilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *